Maatwerk Klimactiviteiten

Abseilen &
Tokkelen

Abseilen, tokkelen of klimmen op eigen locatie is altijd een uniek avontuur. Dit kan tijdens diverse gelegenheden zoals een bedrijfsfeest, teamuitje, promotie van een product, noem maar op! Of het nou van een kerk, fabriek, watertoren of ander uniek object is. Vertical Adventures denkt hier graag aan mee en komt kosteloos op locatiebezoek om de mogelijkheden in kaart te brengen. 

Maatwerk abseil, tokkel en klim evenementen

Abseilen of tokkelen van een gebouw is een spannende en uitdagende ervaring die een onvergetelijke adrenalinekick geeft. Het biedt een unieke kans om de wereld vanuit een heel ander perspectief te bekijken en om je grenzen te verleggen. 

Daarnaast is abseilen of tokkelen een uitdagende manier om een stad of omgeving te verkennen en te ervaren op een manier die anders niet mogelijk zou zijn. Het is een geweldige activiteit om te delen met vrienden, familie, collega's of klasgenoten en kan een blijvende herinnering zijn.

Maatwerk abseil, tokkel en klim evenementen

Abseilen of tokkelen van een gebouw is een spannende en uitdagende ervaring die een onvergetelijke adrenalinekick geeft. Het biedt een unieke kans om de wereld vanuit een heel ander perspectief te bekijken en om je grenzen te verleggen. 

Daarnaast is abseilen of tokkelen een uitdagende manier om een stad of omgeving te verkennen en te ervaren op een manier die anders niet mogelijk zou zijn. Het is een geweldige activiteit om te delen met vrienden, familie, collega's of klasgenoten en kan een blijvende herinnering zijn.

Trans Alps Adventure

Reacties van andere

Robert Peters

Industrieel klimmen BV

"Vertical Adventures heeft ons uitstekend geholpen met een tof abseilevenement. Doordat het allemaal goed is voorbereid en er flexibel met ons wordt meegedacht is het evenement heel soepel verlopen. Dit is voor herhaling vatbaar! Bedankt!"

Suthes

DSW Verzekeraar

"Een tijd geleden contact opgenomen met Niels met een plan om met collega's te abseilen. Erg meedenkend en na een keer de locatie verkend te hebben, heeft Niels de verdere voorbereiding op zich genomen. Denk hierbij aan benodigde materialen en extra instructeurs gezien onze groepsgrootte. De dag zelf was de activiteit top geregeld, erg fijne instructie en iedereen heeft ervan genoten!"

Nathalie Inniger

Krasloten

"Voor Krasloten zijn wij met het team van Vertical Adventures de uitdaging aangegaan om bezoekers op meerdere festivals van het grootste Kraslot ooit te laten abseilen. Het team is professioneel, vriendelijk, goed voorbereid en fijn in de communicatie. Ik kan Vertical Adventures absoluut aanraden als betrouwbare partner in dit soort klussen!"

Florien Sjoerdsma

TINO Educare

"Vertical Adventures heeft voor ons een abseilactiviteit verzorgd. Het contact vooraf was prettig en op de dag zelf was ook alles top geregeld. Professionele uitstaling, fijne communicatie en duidelijke instructie."

  Vertical Adventures Maatwerk

  Hoe wij te werk gaan

  1. Wensen en mogelijkheden

  Als eerst wordt er gekeken naar wat jullie wensen zijn voor een activiteit op locatie. De reden voor het evenement, geschatte deelnemers, aantal activiteiten/abseil punten, etc. Dit wordt telefonisch gedaan. Omdat elke locatie anders is kan er nog geen prijs gegeven worden. Hiervoor komen wij graag langs op locatie.

  2. Locatiebezoek

  Wanneer de wensen en mogelijkheden duidelijk zijn wordt er een locatiebezoek gepland. Dit bezoek is kosteloos (op een kopje koffie na ;)). Tijdens dit bezoek wordt gekeken of de gewenste locatie geschikt is voor het abseilen, tokkelen en/of klimmen. We beoordelen de ankerpunten, mogelijkheden voor een veilige doorstroming van de deelnemers, startpunt van de activiteit, etc. 

  3. Offerte

  Na een bezoek aan jullie locatie wordt de offerte opgesteld en verstuurd. Hierin is duidelijk te zien wat de kosten zullen zijn, wat jullie van ons kunnen verwachten en wat wij van jullie verwachten. Ook eventuele andere bijzonderheden worden hier in meegenomen. 

  4. Uitvoering

  Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte worden de voorbereidingen getroffen voor het evenement! Wellicht zal er nog wat over en weer gecommuniceerd worden over wat kleine puntjes. Wij maken een risico analyse voor de activiteit, de goed opgeleide instructeurs worden ingepland en krijgen een draaiboek, materiaal wordt ingeladen en wij komen jullie kant op om een tof evenement neer te zetten!!

  Useful Information

  Event statistics

  Met onze events bereiken we heel veel mensen. Inmiddels hebben meer dan 1.500 deelnemers op 7 unieke locaties aan onze events deelgenomen. De totale abseil hoogte is daarmee bijna 300 meter!

  1500

  Deelnemers

  300

  Meter

  8

  unieke locaties

  Abseil Locaties

  Informatie aanvraag

  Heb je interesse in een evenement bij jullie op locatie? Of heb je hier nog vragen over? Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Gewenste activiteit

  Veel gestelde vragen

  Wat kost ongeveer een abseil of tokkel evenement op locatie?

  Er kan geen vaste prijs voor een abseil- of tokkelevenement op locatie worden gegeven. Elke locatie is anders en daarom kan de prijs ook variëren. Nadat we jullie wensen en mogelijkheden hebben doorbesproken kan er wel een indicatie gegeven worden. Maar dit blijft een indicatie en de werkelijke prijs kan daar van afwijken. De werkelijke prijs ontvang je in de offerte die wordt gemaakt na een locatiebezoek.

  Zijn abseil en/of tokkel evenementen wel veilig?

  Klimmen, abseilen en tokkelen blijft een risico activiteit. Natuurlijk nemen wij alle maatregelen die nodig zijn om de activiteit veilig te laten verlopen. Deze evenementen worden benaderd vanuit verschillende disciplines. Door de ervaring uit de industriële- en sportklimwereld te combineren wordt elk evenement veilig ingericht. 

  Met hoeveel instructeurs komen jullie?

  Wij komen minimaal met 2 instructeurs het evenement uitvoeren. Afhankelijk van het aantal abseilpunten en tokkelpunten kan dit meer worden. Het is ook mogelijk om ons tijdens het evenement zelf te helpen met bijvoorbeeld het uittrekken van de klimgordels, deelnemers begeleiden naar de locatie, etc.

  Kan je overal vanaf abseilen?

  Ja, het is mogelijk om bijna overal vanaf te abseilen. Ben de ene locatie is het opbouwen van een abseil recht toe, recht aan. Bij de andere locatie kan de oplossing wat complexer zijn. Dit is ook de reden dat er geen vaste prijs is voor het abseilen en dat we graag langskomen op locatie.

  Ik ben lichamelijk beperkt, kan ik meedoen?

  Wij streven er naar om iedereen deze unieke beleving te laten ervaren. Er is ook heel veel mogelijk om iedereen te laten meedoen. Geef dit van te voren door en wij gaan kijken naar een mogelijkheid.

  Vertical Adventures

  Klimactiviteiten sinds 2010

  Karin Strootman

  18 mei 2023
  Het was een hele leerzame, gezellige en uitdagende cursus. Leuke, enthousiaste deelnemers tussen 25 en 50 jaar. Instructeur Niels is erg aardig, deskundig, rustig, een goede klimmer en hij heeft goed materiaal wat we konden lenen. Ook assistente Nikki was een hele fijne en gezellige aanwinst als ...

  Lisanne Dommershuijsen

  18 mei 2023
  Niels heeft gezorgd voor een erg leuk en leerzaam weekend, waarna wij veilig en met vertrouwen zelf een klettersteig kunnen voltooien.

  Meneer Kuipers

  16 mei 2023
  Goede, rustige, professionele cursusleider. Neemt de tijd en legt prima uit. Mensen uit de groep ook prettig mee samen gewerkt. Leuk dat we een extra cursusmedewerker mee hadden die ook opleiding wilt gaan doen en bovendien nog extra fotograaf mee voor wat mooie kiekjes. Goede prijs/kwaliteit ve...

  Pol Hermans

  15 mei 2023
  Superfijne begeleiding tijdens onze klettersteig cursus. Niels is zeer bekwaam in zijn handelen en daarnaast een prettig persoon. Hierdoor ontstaat een relaxte en open sfeer in de groep waarbij ieder in zijn waarde wordt gelaten en alle nieuwe info kan worden verwerkt. Kortom heel veel geleerd in...

  Maartje vd B

  10 mei 2023
  Niels is ontzettend vriendelijk, geduldig, professioneel en kundig. Zijn uitleg voor single-pitch klimmen is duidelijk en grondig, en door de goede veiligheidschecks beneden en aan de wand heb ik vertrouwen in mijn eigen techniek gekregen. Een leuk en leerzaam weekend! Als ik door wil met multi-p...

  Sander Verkade

  08 mei 2023
  Omdat ik veilig buiten wilde leren klimmen en de juiste klimtechnieken wilde leren, heb ik samen met mijn vader de voorklimcursus bij Niels geboekt. We hadden ook wat andere aanbieders overwogen, maar kregen een beter gevoel bij Niels omdat hij het al lang deed en de andere reviews erg goed waren...

  X-Plore World

  08 mei 2023
  Afgelopen weekend heb ik de cursus single pitch voorklimmen gevolgd. Niels en Thomas gaven deze opleiding, beide zeer kundige instructeurs. Het cursusgroepje was met 6 personen lekker klein, waardoor er veel individuele aandacht is. Mijn voorkennis en ervaring met klimmen was voor deze cursus eig...

  Teije Brandsma

  18 april 2022
  Vertical Adventures is een professionele organisatie. Initiatiefnemer Niels hebben we tijdens een instructieweekend single pitch voorklimmen ervaren als een gedegen en gemotiveerde instructeur. Wat een fantastisch weekeinde hadden we. Niels weet veel van touwtechnieken, niet in de laatste plaats ...

  Robert-jan vlak

  17 april 2023
  Een fantastisch weekend gehad! Van een zeer duidelijke uitleg tot een grapje tussendoor als je vol focus je standplaats aan het controleren bent. Er werden genoeg tips gegeven maar ook niet overweldigd door alle mogelijke manieren, zodat de essentieel kennis veel beter kan worden onthouden. Niels...

  Bart Leeuwenburg

  17 april 2023
  Onlangs met veel plezier de multipitch cursus afgerond bij Vertical Adventures. Enthousiaste instructeurs met ongelofelijk veel kennis en veel persoonlijke aandacht. Aanrader!

   Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen met de nieuwsbrief!

   Nyenburgh 47
   1829 GB Alkmaar
   © Vertical Adventures. All rights reserved. Powered by smackitcreations.