Skip to main content
Maatwerk Klimactiviteiten

Abseilen &
Tokkelen

Abseilen, tokkelen of klimmen op eigen locatie is altijd een uniek avontuur. Dit kan tijdens diverse gelegenheden zoals een bedrijfsfeest, teamuitje, promotie van een product, noem maar op! Of het nou van een kerk, fabriek, watertoren of ander uniek object is. Vertical Adventures denkt hier graag aan mee en komt kosteloos op locatiebezoek om de mogelijkheden in kaart te brengen. 

Maatwerk abseil, tokkel en klim evenementen

Abseilen of tokkelen van een gebouw is een spannende en uitdagende ervaring die een onvergetelijke adrenalinekick geeft. Het biedt een unieke kans om de wereld vanuit een heel ander perspectief te bekijken en om je grenzen te verleggen. 

Daarnaast is abseilen of tokkelen een uitdagende manier om een stad of omgeving te verkennen en te ervaren op een manier die anders niet mogelijk zou zijn. Het is een geweldige activiteit om te delen met vrienden, familie, collega's of klasgenoten en kan een blijvende herinnering zijn.

Maatwerk abseil, tokkel en klim evenementen

Abseilen of tokkelen van een gebouw is een spannende en uitdagende ervaring die een onvergetelijke adrenalinekick geeft. Het biedt een unieke kans om de wereld vanuit een heel ander perspectief te bekijken en om je grenzen te verleggen. 

Daarnaast is abseilen of tokkelen een uitdagende manier om een stad of omgeving te verkennen en te ervaren op een manier die anders niet mogelijk zou zijn. Het is een geweldige activiteit om te delen met vrienden, familie, collega's of klasgenoten en kan een blijvende herinnering zijn.

Trans Alps Adventure

Reacties van andere

Robert Peters

Industrieel Klimmen BV

"Vertical Adventures heeft ons uitstekend geholpen met een tof abseilevenement. Doordat het allemaal goed is voorbereid en er flexibel met ons wordt meegedacht is het evenement heel soepel verlopen. Dit is voor herhaling vatbaar! Bedankt!"

Suthes

DSW Verzekeraar

"Een tijd geleden contact opgenomen met Niels met een plan om met collega's te abseilen. Erg meedenkend en na een keer de locatie verkend te hebben, heeft Niels de verdere voorbereiding op zich genomen. Denk hierbij aan benodigde materialen en extra instructeurs gezien onze groepsgrootte. De dag zelf was de activiteit top geregeld, erg fijne instructie en iedereen heeft ervan genoten!"

Nathalie Inniger

Krasloten

"Voor Krasloten zijn wij met het team van Vertical Adventures de uitdaging aangegaan om bezoekers op meerdere festivals van het grootste Kraslot ooit te laten abseilen. Het team is professioneel, vriendelijk, goed voorbereid en fijn in de communicatie. Ik kan Vertical Adventures absoluut aanraden als betrouwbare partner in dit soort klussen!"

Florien Sjoerdsma

TINO Educare

"Vertical Adventures heeft voor ons een abseilactiviteit verzorgd. Het contact vooraf was prettig en op de dag zelf was ook alles top geregeld. Professionele uitstaling, fijne communicatie en duidelijke instructie."

Britta van Marm

Hotel The Den

"Geweldige dag gehad! Als eindactiviteit tijdens onze jaarlijkse Appreciation Week heeft het team kunnen abseilen van ons eigen hotel. Het contact met Niels van tevoren liep erg soepel en ook op de dag zelf is er fijn geschakeld. Ze zijn kundig, serieus, er is ruimte voor humor, maar voelen ook goed aan wie wat extra rust en support nodig heeft om over het randje te stappen ;-)"

Loes Oonk

st Gregorius College

"Wij hebben met onze school van ons eigen gebouw kunnen abseilen door de mannen van Vertical Adventures. De leerlingen, docenten en ouders waren allemaal heel erg enthousiast. Het was een fantastische ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!"

  Vertical Adventures Maatwerk

  Hoe wij te werk gaan

  1. Wensen en mogelijkheden

  Als eerst wordt er gekeken naar wat jullie wensen zijn voor een activiteit op locatie. De reden voor het evenement, geschatte deelnemers, aantal activiteiten/abseil punten, etc. Dit wordt telefonisch gedaan. Omdat elke locatie anders is kan er nog geen prijs gegeven worden. Hiervoor komen wij graag langs op locatie.

  2. Locatiebezoek

  Wanneer de wensen en mogelijkheden duidelijk zijn wordt er een locatiebezoek gepland. Dit bezoek is kosteloos (op een kopje koffie na ;)). Tijdens dit bezoek wordt gekeken of de gewenste locatie geschikt is voor het abseilen, tokkelen en/of klimmen. We beoordelen de ankerpunten, mogelijkheden voor een veilige doorstroming van de deelnemers, startpunt van de activiteit, etc. 

  3. Offerte

  Na een bezoek aan jullie locatie wordt de offerte opgesteld en verstuurd. Hierin is duidelijk te zien wat de kosten zullen zijn, wat jullie van ons kunnen verwachten en wat wij van jullie verwachten. Ook eventuele andere bijzonderheden worden hier in meegenomen. 

  4. Uitvoering

  Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte worden de voorbereidingen getroffen voor het evenement! Wellicht zal er nog wat over en weer gecommuniceerd worden over wat kleine puntjes. Wij maken een risico analyse voor de activiteit, de goed opgeleide instructeurs worden ingepland en krijgen een draaiboek, materiaal wordt ingeladen en wij komen jullie kant op om een tof evenement neer te zetten!!

  Useful Information

  Event statistics

  Met onze events bereiken we heel veel mensen. Inmiddels hebben meer dan 1.800 deelnemers op 15 unieke locaties aan onze events deelgenomen. De totale abseil hoogte is daarmee bijna 720 meter!

  1845

  Deelnemers

  720

  Meter

  15

  unieke locaties

  Abseil Locaties

  Informatie aanvraag

  Heb je interesse in een evenement bij jullie op locatie? Of heb je hier nog vragen over? Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

  Gewenste activiteit

  Veel gestelde vragen

  Wat kost ongeveer een abseil of tokkel evenement op locatie?

  Er kan geen vaste prijs voor een abseil- of tokkelevenement op locatie worden gegeven. Elke locatie is anders en daarom kan de prijs ook variëren. Nadat we jullie wensen en mogelijkheden hebben doorbesproken kan er wel een indicatie gegeven worden. Maar dit blijft een indicatie en de werkelijke prijs kan daar van afwijken. De werkelijke prijs ontvang je in de offerte die wordt gemaakt na een locatiebezoek.

  Zijn abseil en/of tokkel evenementen wel veilig?

  Klimmen, abseilen en tokkelen blijft een risico activiteit. Natuurlijk nemen wij alle maatregelen die nodig zijn om de activiteit veilig te laten verlopen. Deze evenementen worden benaderd vanuit verschillende disciplines. Door de ervaring uit de industriële- en sportklimwereld te combineren wordt elk evenement veilig ingericht. 

  Met hoeveel instructeurs komen jullie?

  Wij komen minimaal met 2 instructeurs het evenement uitvoeren. Afhankelijk van het aantal abseilpunten en tokkelpunten kan dit meer worden. Het is ook mogelijk om ons tijdens het evenement zelf te helpen met bijvoorbeeld het uittrekken van de klimgordels, deelnemers begeleiden naar de locatie, etc.

  Kan je overal vanaf abseilen?

  Ja, het is mogelijk om bijna overal vanaf te abseilen. Ben de ene locatie is het opbouwen van een abseil recht toe, recht aan. Bij de andere locatie kan de oplossing wat complexer zijn. Dit is ook de reden dat er geen vaste prijs is voor het abseilen en dat we graag langskomen op locatie.

  Ik ben lichamelijk beperkt, kan ik meedoen?

  Wij streven er naar om iedereen deze unieke beleving te laten ervaren. Er is ook heel veel mogelijk om iedereen te laten meedoen. Geef dit van te voren door en wij gaan kijken naar een mogelijkheid.