Skip to main content
Klimtraining op maat

Maatwerk

Ben je aan het trainen voor een bepaald klimavontuur, wil je een tof klimweekend organiseren met je vrienden? Of wil je opgeleid worden tot kliminstructeur? Ook hierin kan Vertical Adventures jou helpen!

Opleiding tot kliminstructeur

Een opleiding tot kliminstructeur is een uitdagend en interessant traject voor als je gepassioneerd bent over klimsport en deze passie wilt delen met anderen. Als kliminstructeur leer je niet alleen de fijne kneepjes van het klimmen, maar ook hoe je anderen kunt begeleiden en ondersteunen tijdens hun eigen klimervaringen. De NKBV opleiding omvat theoretische en praktische instructie, waarbij je leert over veiligheidsprocedures, klimtechnieken en de benodigde uitrusting. Daarnaast leer je ook over de psychologische aspecten van klimmen en hoe je mensen kunt helpen hun angsten te overwinnen en zelfvertrouwen op te bouwen. Een opleiding tot kliminstructeur biedt niet alleen de mogelijkheid om je eigen vaardigheden te verbeteren, maar ook om anderen te inspireren en begeleiden op hun eigen klimavontuur.

Vertical Adventures is een NKBV opleidingscentrum en biedt de opleidingen Sportklimbegeleider (SKB) en Sportkliminstructeur (SKI) aan voor Indoor en Outdoor.

Maatwerk cursussen en evenementen

Heb je specifieke wensen voor een klimcursus? Dan kunnen we hier altijd naar kijken. Misschien ben je wel aan het trainen voor een bepaald klimavontuur en heb je wat extra kennis van technieken nodig. Wil je met een groep vrienden of familie een actief klimweekend ook dan kunnen wij jullie hiermee helpen!